Benut wat je in huis hebt

 

Wil je je effectiviteit vergroten vanuit je persoonlijke inspiratie en kwaliteiten? Zou je met meer passie, energie en plezier willen werken? Heb je het gevoel dat er meer zit dan je eruit haalt? Wil je vasthouden aan goede voornemens maar val je steeds terug in oude patronen? Wil je werk doen dat past bij je talenten en bij je dromen? Dan komt deze Summer Course in Sauerland voor jou misschien op het juiste moment.

Waarom Sauerland?

De waan van de dag leidt je af van de kern. Met een drukke baan en een vol privéleven is het moeilijk om stil te staan bij wat belangrijk voor je is. Voordat je het weet word je geleefd en zit je niet meer zelf aan het stuur.

De stilte van de natuur in Sauerland helpen je om in verbinding te komen met waarden en drijfveren. Door letterlijk afstand te nemen en na te denken over de vraag wat je nu werkelijk wilt kom je dichter bij je ‘bestemming’.
Wat deze vierdaagse Summer Course je oplevert, is:

 • Vier dagen in een prachtige omgeving en zoveel mogelijk buiten
 • Even echt weg van alles en daardoor makkelijker ‘dicht bij jezelf’
 • Nieuwe en frisse energie om na de zomer aan de slag te gaan
 • Uitgerust en mentaal & fysiek weer helemaal in balans
 • Een nieuwe impuls waar je voorlopig weer mee vooruit kunt
 • Een duidelijk beeld van waar je naar toe wilt
Informatie aanvragen
 • Connector.

  Midden in de natuur

  De Summer Course wordt verzorgd op een prachtige plek midden in de mooie natuur van Sauerland. Op ongeveer drie uur rijden van Nederland ben je even helemaal weg van de waan van de dag. Je neemt even afstand om stil te staan en jezelf te ‘resetten’

 • Connector.

  Beproefd programma

  Je volgt een jarenlang beproefd programma met een combinatie van training en outdoor-activiteiten. Je maakt ruimte in je hoofd (en in je hart) voor nieuwe ideeën en plannen die passen bij wie je echt bent.

 • Connector.

  Antwoord op vragen

  Je gaat aan de slag met een aantal belangrijke vragen, zoals: Waar sta je nu in je werk en privé? Wat wil je nou eigenlijk écht? Wat is je stip aan de horizon? Hoe ziet je gewenste werk/leven eruit? Hoe kan je dat soepel realiseren?

 • Connector.

  Toegespitst op jouw situatie

  Om te zorgen dat je het optimale uit de training haalt, heb je vooraf een intakegesprek met de trainer. Tijdens de training ga je vervolgens intensief aan de slag met jouw persoonlijke vragen.

 • Connector.

  Persoonlijke visie en actieplan

  Je ontwikkelt een persoonlijke visie met een aantal concrete actiestappen en werkt dit uit tot een actieplan. Dit plan is een houvast voor het snel en effectief werken aan de gewenste veranderingen.

 • Connector.

  Kleine groepen

  De training is praktisch en intensief. Daarom werken wij met groepen van maximaal 12 deelnemers. Bij meer dan 8 deelnemers wordt de training verzorgd door 2 trainers. Zo is voldoende persoonlijke aandacht en interactie mogelijk.

 • Connector.

  Evaren trainer

  Deze training wordt verzorgd door een zeer ervaren trainer die al vele jaren ervaring heeft in training en coaching op het gebied van persoonlijke effectiviteit.

Ervaringen met de training Persoonlijke Kracht

Prachtige en inspirerende omgeving! In een conferentieoord was dit niet zo gelukt.

GG-Net
Perfecte aansluiting tussen de training ‘binnen’ en de outdoor-oefeningen. Rabobank
Fysiek spannend meer wel heel goed te doen. En ik heb eigenlijk een nieuwe baan gecreëerd!Unilever

Trainingsdetails

Trainingsvorm:
incompany of open inschrijving
Aantal deelnemers:
maximaal 10
Duur:
2 x 2 dagen
Waar:
in overleg
Kosten:
op basis van offerte

Informatie aanvragen
Training Persoonlijke Kracht

Vraag vrijblijvend informatie aan

Open training
Training Persoonlijke Kracht

Meld u aan voor één van de cursusdata.Ik meld mij aan voor de Open Training Persoonlijke kracht Sauerland op: