In topconditie lever je moeiteloos topprestaties

 

Het werk vraagt veel van je. Je moet constant presteren, vaak onder hoge druk. Alleen met voldoende fysieke, mentale en emotionele energie lukt het je om iedere dag weer topprestaties te leveren. Tijdens deze training leer je hoe je je dagelijkse energie op peil houdt zodat je efficiënt, productief en in flow kunt blijven werken. En…, ook nog energie overhoudt voor thuis.

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die het optimale uit zichzelf wil halen, zich energieker wil voelen en plezier wil blijven houden in het werk.

Voor als je soms weinig energie hebt en je je regelmatig moe voelt. Voor iedereen die topprestaties wil blijven leveren zonder daar uitgeput of zelfs burn-out van te raken.

Informatie aanvragen
 • Gebaseerd op onderzoek

  Harvard Business Review en The Energy Project deden in 2013 en 2014 onderzoek onder 20.000 medewerkers. Hieruit blijkt dat de medewerkers van bedrijven met aandacht voor vitaliteit, beduidend hoger scoren op: gezondheid, geluk, bevlogenheid, productiviteit en loyaliteit. (bron: Kenyon)

 • Veel praktische tips en trucs

  In de training Persoonlijk Energiemanagement krijg je inzicht in jouw persoonlijke energiebalans: wat geeft je energie en waar verlies je (te veel) energie. Je krijgt allerlei praktische en haalbare adviezen die gebaseerd zijn op de meest recente wetenschappelijk onderzoeken.

 • Toegespitst op joúw situatie

  Je kijkt in de training kritisch naar jouw persoonlijke situatie. Je denkt na over hoe je jouw persoonlijke energiebalans het beste zou kunnen verbeteren. De werkvormen in de training zijn praktisch met veel interactie tussen cursisten en de trainer met persoonlijke tips op maat.

 • Persoonlijk Actieplan

  Uiteindelijk maak je een Persoonlijk Actieplan. Hierin staan concrete, haalbare acties waarmee jij je vitaliteit en veerkracht snel en efficiënt kunt verbeteren. Het Actieplan biedt je na de training extra houvast om structureel aan de slag te gaan.

 • Kleine groepen

  Wij werken met groepen van maximaal 10 deelnemers. Zo is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en is er veel ruimte voor vragen en interactie.

Ervaringen met de de training Persoonlijk Energiemanagement

“Ik heb geleerd dat vitaliteit veel meer is dan alleen gezond eten en voldoende bewegen. Ik had me dat eerder niet zo gerealiseerd.”Locale Rabobank
“Ik ben vooral blij met alle praktische tips die werden gegeven. Vooral het deel over slapen vond ik erg interessant. Ik ga de app zeker aanschaffen.”NOB Nederlandse orde van Belastingadviseurs
“Een mooi overzicht van alles wat je kan doen om meer energie te krijgen. En het fijne is dat het minder moeilijk is dan je zou denken.”Joulz

Trainingsdetails

Trainingsvorm:
Open training of incompany
Aantal deelnemers:
6 tot maximaal 12
Duur:
1 dagdeel
Waar:
Baarn
Kosten:
In company op basis van offerte
Open training € 175,- ex. BTW

Informatie aanvragen
Persoonlijk Energiemanagement

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Aanmelden
Persoonlijk EnergiemanagementIk meld mij aan voor de Open Training Persoonlijk Energiemanagement: