Wij werken aan duurzame inzetbaarheid

Ons aanbod aan trainingen en coaching is altijd gericht op het versterken van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dit doen wij door het bevorderen van hun bevlogenheid, veerkracht en vitaliteit. Wij bieden:

 • Trainingen
 • Coaching
 • Maatwerk

Training


 • Persoonlijke Kracht

  Je hebt het gevoel dat er meer in zit dan eruit komt. Je wordt geleefd maar liever wil je je eigen koers bepalen. Wat wil je dan anders? Hoe wil je werken en leven? Wat zijn je drijfveren? Waar liggen je kwaliteiten en talenten? Hoe bepaal en bereik je je doelen? Tijdens de training Persoonlijke Kracht ga je op zoek naar de antwoorden op deze vragen.
  Meer over deze training

 • kNOwSTRESS®

  Gezonde werkdruk maakt je alert en inspireert. Te veel stress kan leiden tot onrust, weinig energie, futloos gevoel, ondermaats presteren en – in het ergste geval – tot een burn-out. De Training Hartcoherentie helpt je om in balans te blijven. De effectiviteit is bewezen.
  Meer over deze training

 • Persoonlijk Energiemanagement

  Het werk vraagt veel van je. Je moet constant presteren, vaak onder hoge druk. Alleen met voldoende fysieke, mentale en emotionele energie lukt het je om iedere dag weer topprestaties te leveren. Tijdens deze training leer je hoe je je dagelijkse energie op peil houdt zodat je efficiënt, productief en in flow kunt blijven werken. En…, ook nog energie overhoudt voor thuis.
  Meer over deze training

 • Inspirerend Leiderschap

  Bevlogen medewerkers zijn energiek en gemotiveerd. Ze zijn productiever en lopen minder risico om uit te vallen. Ook zijn ze beter bestand tegen hoge werkdruk. Maar hoe geef je effectief leiding terwijl je tegelijkertijd medewerkers motiveert en inspireert?In de training Inspirerend Leidinggeven krijg je inzichten én praktische, concrete handvatten om dat voor elkaar te krijgen.
  Meer over deze training

 • Persoonlijke Ontwikkelingsreis

  Wil je even letterlijk afstand nemen en voor jezelf een goede koers uitzetten? Wil je tijd om stil te staan bij een aantal belangrijke vragen? Wil je je effectiviteit vergroten vanuit je persoonlijke inspiratie en kwaliteiten? Zou je met meer passie, energie en plezier willen werken? Wil je werk doen dat past bij je talenten en bij je dromen? Dan is een persoonlijke leiderschapsreis misschien iets voor jou.
  Meer over deze reis

Coaching


 • Persoonlijke Coaching

  Het loopt niet lekker maar je weet niet precies waar dat aan ligt. Het kost je veel energie om dingen voor elkaar te krijgen. In de communicatie en samenwerking met anderen zou je veel krachtiger willen zijn. Je hebt het gevoel dat je je talenten beter kunt benutten. Maar wat zíjn eigenlijk jouw talenten? En hoe voorkom je dat je telkens weer in dezelfde valkuilen stapt
  Meer over dit coachingstraject

 • Heartmath® Stress Reductie Programma

  Je wilt de rust bewaren bij hoge werkdruk en stress? Je wilt sterker en evenwichtiger in je werk staan? Je wilt niet reageren vanuit stress maar vanuit zelfcontrole? Dat kan met hartcoherentie-coaching volgens de HeartMath® Methode.
  Meer over dit coachingstraject

 • Burn-out begeleiding

  Je bent net Burn-out geweest of je hebt het gevoel dat je er tegenaan zit. Je wil graag weer je werk oppakken maar je wil wel voorkomen dat je terugvalt. Of je wil leren hoe je chronische stress juist kan voorkomen en hoe je gedurende de dag beter kan herstellen. Wij begeleiden je bij burn-out preventie of bij herstel na burn-out.
  Meer over dit begeleidingstraject

Maatwerk


 • Duurzame Inzetbaarheid

  Wij verzorgen complete ontwikkeltrajecten voor meer bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid met als doel: meer plezier, meer energie en meer resultaat. Energieke en toegewijde mensen zijn meer bevlogen en uit onderzoek blijkt dat bevlogen mensen productiever zijn. Veranderingen zoals mobiliteit, het nieuwe werken en zelfsturende teams vragen veel van medewerkers en leidinggevenden. Motivatie, mentale en fysieke fitheid worden steeds belangrijker om het werk met plezier te kunnen volhouden. Deze factoren zijn goed te beïnvloeden. Wij doen dat door aandacht te besteden aan bevlogenheid.
  Meer over maatwerktrajecten

0 %
meer
klanttevredenheid
0 %
meer
productiviteit
0 %
meer
winst
0 %
minder
(ziekte)verzuim