Ontwikkel je talent en versterk jezelf

Het loopt niet lekker maar je weet niet precies waar dat aan ligt. Het kost je veel energie om dingen voor elkaar te krijgen. In de communicatie en samenwerking met anderen zou je veel krachtiger willen zijn. Je hebt het gevoel dat je je talenten beter kunt benutten. Maar wat zíjn eigenlijk jouw talenten? En hoe voorkom je dat je telkens weer in dezelfde valkuilen stapt

Vergroot je persoonlijke effectiviteit met personal coaching.

Wat is Persoonlijke Effectiviteit?

Persoonlijk effectief zijn betekent dat je weet wat je wilt en dat je in staat bent om je doelen te realiseren.

Maar wel op een effectieve manier, zonder dat het je veel energie kost. Je krijgt zaken moeiteloos voor elkaar: voor jezelf, in de communicatie, met het verzorgen van presentaties of in samenwerking met anderen.

Voor wie?

 • Voor iedereen die zich herkent in een of meer van bovenstaande punten.
 • Voor als je wel wilt veranderen maar daar zelf niet uitkomt.
 • Voor als je liever in een persoonlijk gesprek je vragen wilt onderzoeken dan in een groepstraining.
Informatie aanvragen
 • Je leert onder andere:

  – Je talenten ontdekken en (beter) benutten
  – Omgaan met stress op het werk en privé
  – Conflicten (beter) oplossen
  – Prettiger samenwerken
  – Beter time management

 • Gericht en intensief

  De coaching bestaat uit een aantal persoonlijke gesprekken. Samen met de coach ga je heel gericht en intensief aan de slag met jouw vragen. Je onderzoekt wat jouw belemmerende patronen zijn en hoe je deze kunt doorbreken. Je krijgt daarbij inzicht in je talenten en hoe je die effectief kunt inzetten.

 • Positief coachen

  Je komt bij ons omdat je een vraag of een probleem hebt. Daar kijken we natuurlijk naar. Daarbij richten we ons vooral op je kracht en hoe je die het beste kunt inzetten. Je krijgt feedback over jouw belangrijkste kwaliteiten. Je leert eventuele belemmeringen op te heffen, maar we gaan altijd uit van jouw sterke eigenschappen en talenten. En we bouwen daarop voort. Dat noemen we positief coachen.

 • Gecombineerd met hartcoherentie

  De gesprekken met de coach worden soms aangevuld door sessies met een hartcoherentie-coach. Hartcoherentie is een wetenschappelijk onderbouwde methode waarmee je leert je hartritme te beïnvloeden. Je hartritme heeft namelijk veel invloed op je emoties, gedachten en prestaties. De combinatie van personal coaching met hartcoherentie is vaak erg krachtig.

 • In alle rust, tussen het groen

  De gesprekken met je coach vinden in principe plaats op ons kantoor in Baarn. Je bent dan even weg van je werkplek en je kan in alle rust aan de slag met je vragen. Ons kantoor ligt tussen het groen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: 8 minuten lopen vanaf NS-station Baarn.

Ervaringen met Coaching Persoonlijke Effectiviteit

“Mijn persoonlijke ervaring met Mark Vijverberg? En wat hij voor mij heeft betekend?

Ik kan wel zeggen: heel veel. Mark heeft me, in een voor mij professioneel lastige periode, op enorm prettige wijze gecoacht. Niet door te zeggen wat ik moest doen. Of welke keuzes ik moest maken. Nee. Integendeel. Mark zegt niet wat je moet doen. Hij zorgt ervoor dat je dicht bij jezelf blijft. Hij luistert, observeert, luistert nog eens, vraagt en vat samen. Hij zet je aan het denken. Hij helpt jou hoofdzaken en bijzaken ordenen en laat je anders kijken naar de vraagstukken waarmee je worstelt. Bovenal: hij zorgde er in mijn geval voor dat ikzelf een carrièreswitch durfde te maken, die zonder zijn persoonlijke coaching onbereikbaar voor mij was gebleven.

Dat doet hij allemaal op zeer natuurlijke, bijna moeiteloze, ontspannen wijze. Mark is voor mij alles geweest (en is nog steeds) wat iemand als coach naar mijn mening zou moeten zijn: sympathiek, betrokken, authentiek, inspirerend, verhelderend, ondersteunend, inlevend, relativerend – en met humor bovendien.”Madelon Schreuders, Eigenaar van De Rozijnenkorf

“Ik heb mijn coachingtraject bij Mark Vijverberg als zeer plezierig en nuttig ervaren.

Het op een goede manier feedback ontvangen en hier vervolgens iets mee doen, maar ook het feedback geven gaat mij nu goed af. Verder ben ik beter in staat om onderscheid te maken in situaties waar ik wel of geen invloed op heb en waar nodig deze los te laten.

Naast mijn coachinggesprekken met Mark heb ik in een drietal hartcoherentiesessies met Esther geleerd beter controle te krijgen op mijn ademhaling. Dit heeft geresulteerd in een positief effect op mijn concentratie maar ook mijn emotie.”Marion Bood - Management Assistent Boer & Croon Corporate Finance

Coachingsdetails

Coachingsvorm:
1 op 1 gesprekken
Duur:
Intakegesprek van 1 uur
6 tot 8 gesprekken van 1½ uur
Waar:
op ons kantoor in Baarn
Kosten:
€ 275,- per gesprek (excl. BTW)

Informatie aanvragen
Coaching Persoonlijke Effectiviteit

Vraag vrijblijvend informatie aan