Wij zijn specialist op het gebied van duurzame inzetbaarheid en bevlogenheid.

 

Wij leren mensen hoe ze effectief sturing kunnen geven aan zichzelf en aan anderen. Wij helpen mensen om met meer plezier te werken en organisaties om het beste uit hun medewerkers te halen.

Wat betekent dat voor voor jou?

Ben je medewerker?

Dan helpen wij je om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Je leert hoe je veerkrachtiger en energieker wordt, hoe je meer grip krijgt op stress en hoe je meer plezier krijgt in je werk. Je leert hoe je met minder moeite het optimale uit jezelf haalt.

Ben je leidinggevende?

Dan leer je hoe je je mensen stuurt naar (duurzame) topprestaties door de juiste aandacht voor talentontwikkeling, vitaliteit en bevlogenheid.

Wie zijn wij?

 

De Work Life Academy is opgericht door Mark Vijverberg en Esther Gijsbers die beiden al jaren werkzaam zijn als trainer en coach.

 

Drs. Mark Vijverberg

Mark is bedrijfskundige en is een ervaren trainer/coach met als aandachtsgebieden persoonlijke ontwikkeling, communicatie en leidinggeven. Hij werkte als manager en trainer bij Elsevier Opleidingen en de Boertiengroep.

Mark heeft al vele maatwerk- programma’s verzorgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling.

Drs. Esther Gijsbers

Esther is bewegingswetenschapper, oefentherapeut Cesar en HeartMath® Coach. Zij heeft veel ervaring in de begeleiding van mensen met fysieke klachten ten gevolge van arbeid en stress. Zij werkte als ergonoom in het bedrijfsleven, als oefentherapeut in de gezondheidszorg en als docent in het HBO. Esther heeft zich gespecialiseerd in gedragsverandering en hartcoherentie.

Onze trainers

Wij werken samen met een aantal door ons geselecteerde en opgeleide trainers en coaches. Zij hebben allemaal hun specifieke expertise zoals leiderschap, communicatie, persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering. Alle trainers en coaches werken met dezelfde visie en hebben hetzelfde doel: het mobiliseren van energie en talent om bevlogenheid en vitaliteit te bevorderen.

 

Onze opdrachtgevers

Onze trainingen hebben we onder andere verzorgd voor de volgende opdrachtgevers: