Neem afstand en ‘reset’ jezelf

 

Wil je even letterlijk afstand nemen en voor jezelf een goede koers uitzetten? Wil je tijd om stil te staan bij een aantal belangrijke vragen? Wil je je effectiviteit vergroten vanuit je persoonlijke inspiratie en kwaliteiten? Zou je met meer passie, energie en plezier willen werken? Heb je het gevoel dat er meer in zit dan je eruit haalt? Wil je werk doen dat past bij je talenten en bij je dromen? Dan is een leiderschapsreis misschien iets voor jou.

Italië (Le Marche)


Persoonlijke-Ontwikkelingsreis naar La Giravolta net buiten het dorp Barchi in de regio Le Marche. Vijf dagen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en daarbij te genieten van de inspirerende omgeving.

Informatie aanvragen of aanmelden

Waarom op reis?

De waan van de dag leidt je af van de kern. Met een drukke baan en een vol privé-leven is het moeilijk om stil te staan bij wat belangrijk voor je is. Voor je het weet, word je geleefd en zit je niet meer zelf aan het stuur.

Onze leiderschapsreizen gaan altijd naar mooie plekken dicht bij de natuur. De stilte en het groen helpen je om in verbinding te komen met waarden en drijfveren. Door letterlijk afstand te nemen en na te denken over de vraag wat je nu werkelijk wilt kom je dichter bij je kern.

Wat een Persoonlijk Leiderschaps-reis je oplevert is:

 • Een week in een prachtige omgeving en zoveel mogelijk buiten
 • Even echt weg van alles en daardoor makkelijker ‘dicht bij jezelf’
 • Nieuwe en frisse energie opdoen om daarna weer voluit aan de slag te gaan
 • Uitgerust en mentaal & fysiek helemaal in balans
 • Een duidelijk beeld van waar je naar toe wilt
Informatie aanvragen
 • Midden in de natuur

  Voor al onze reizen selecteren we bijzondere bestemmingen dicht bij de natuur. We zorgen ervoor dat je met zo min mogelijk reisafstand even helemaal weg bent van de waan van de dag. Je neemt even afstand om stil te staan en jezelf te ‘resetten’.

 • Beproefd programma

  Je volgt een jarenlang beproefd programma met een combinatie van training, reflectie, een aantal korte excursies en tijd voor jezelf. Je beleeft de reis en maakt ruimte voor nieuwe ideeën en plannen die passen bij wie je echt bent.

 • Antwoord op vragen

  Je gaat aan de slag met een aantal belangrijke vragen, zoals: Waar sta je nu in je werk en privé? Wat wil je graag behouden en wat wil je anders? Wat wil je nou eigenlijk écht? Wat is je stip aan de horizon? Hoe ziet je gewenste werk/leven eruit?

 • Toegespitst op jouw situatie

  Om te zorgen dat je het optimale uit de training haalt, heb je vooraf een intakegesprek met de trainer. Tijdens de training ga je vervolgens intensief aan de slag met jouw persoonlijke vragen.

 • Persoonlijke visie en actieplan

  Je ontwikkelt een persoonlijke visie met een aantal concrete actiestappen en werkt dit uit tot een actieplan. Dit plan is een houvast voor het snel en effectief werken aan de gewenste veranderingen.

 • Kleine groepen

  De training is praktisch en intensief. Daarom werken wij met groepen van maximaal 12 deelnemers. Bij meer dan 8 deelnemers wordt de training verzorgd door 2 trainers. Zo is voldoende persoonlijke aandacht en interactie mogelijk.

 • Evaren trainer

  Deze training wordt verzorgd door een trainer die al vele jaren ervaring heeft in training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Foto’s eerdere Persoonlijke-ontwikkelingsreizen

Ervaringen met Persoonlijke-ontwikkelingsreizen

Prachtige en inspirerende omgeving! In een conferentie-oord was dit niet zo gelukt.

GG-Net
Perfecte balans tussen de training, excursies en tijd voor jezelf. Rabobank
Spannend maar wel heel goed te doen. En ik heb eigenlijk een nieuwe baan gecreëerd!Unilever

Trainingsdetails

Trainingsvorm:
incompany of open inschrijving
Aantal deelnemers:
maximaal 12
Duur:
5 – 7 dagen
Waar:
Italië, La marche
Kosten:
€ 3.530,- per persoon inclusief retourvlucht, transfers, verblijf op basis van volpension, excursies en materiaal.
De prijs is exclusief BTW.

Informatie Persoonlijke-
ontwikkelingsreizen

Vraag vrijblijvend informatie aan

Inschrijven Persoonlijke-
ontwikkelingsreizen

Meld u aan voor één van de reizen.Ik meld mij aan voor de volgende persoonlijke-ontwikkelingsreis: