Versterk jezelf en bepaal je koers

 

Je hebt het gevoel dat er meer in zit dan eruit komt. Je wordt geleefd door de waan van de dag maar liever wil je je eigen koers bepalen. Wat wil je dan anders? Hoe wil je werken en leven? Wat zijn je drijfveren? Waar liggen je kwaliteiten en talenten? Hoe bepaal en bereik je je doelen? Tijdens de training Persoonlijke Kracht ga je op zoek naar de antwoorden op deze vragen.

Wat is Persoonlijke Kracht?

Persoonlijke Kracht betekent dat je in staat bent om je doelen te bereiken door je kwaliteiten en talenten optimaal in te zetten.

Bewust keuzes maken, op het werk en privé, gebaseerd op je mogelijkheden, ambities en verlangens.

Als je je talenten effectief inzet, ben je succesvoller, energieker en gezonder. Je weet wat je écht wilt en je handelt daar ook naar! Zo creëer je het werkleven dat bij je past; het leven waar je effectiever én gelukkiger van wordt.

Versterken van je persoonlijke kracht als sleutel tot geluk en succes: dat is waar je tijdens deze intensieve 4-daagse training aan werkt.

Informatie aanvragen
 • Inzicht door interactie

  Om je drijfveren, talenten en kwaliteiten te ontdekken, heb je anderen nodig. In je eentje draai je vaak in cirkeltjes rond en kom je niet tot inzicht. Tijdens de training ga je intensief aan de slag met een trainer én medecursisten. Hun feedback helpt je bij het krijgen van zelfinzicht.

 • Toegespitst op joúw situatie

  Om te zorgen dat je het optimale uit de training haalt, heb je vooraf een intakegesprek met de trainer. Tijdens de training ga je vervolgens intensief aan de slag met jouw persoonlijke vragen.

 • Persoonlijke visie en actieplan

  Je ontwikkelt een persoonlijke visie met een aantal concrete actiestappen en werkt dit uit tot een actieplan. Dit plan is een houvast voor het snel en effectief werken aan de gewenste veranderingen.

 • Kleine groepen

  De training is praktisch en intensief. Daarom werken wij met groepen van maximaal 10 deelnemers. Zo is voldoende persoonlijke aandacht en interactie mogelijk.

 • Ervaren trainer

  Deze training wordt verzorgd door ervaren trainer die al vele jaren ervaring heeft in training en coaching op het gebied van persoonlijke effectiviteit.

Ervaringen met de training Persoonlijke Kracht

Heldere opbouw van de training en je wordt niet opgejaagd door de tijd. Er was veel ruimte voor persoonlijke vraagstukken.Rabobank
Gezonde mix van praktijk en theorie. Handzame oefeningen, die goed bruikbaar zijn in de praktijk van alle dag.Van Leer
Dit is de eerste training waar ik van het begin tot het eind geconcentreerd en geïnteresseerd ben gebleven!Unilever

Trainingsdetails

Trainingsvorm:
incompany of open inschrijving
Aantal deelnemers:
maximaal 10
Duur:
2 x 2 dagen
Waar:
in overleg
Kosten:
Open inschrijving: € 2.250,- p.p. exclusief € 520,- verblijfskosten (prijzen ex. 21% BTW)
In Company: op basis van offerte

Informatie aanvragen
Training Persoonlijke Kracht

Vraag vrijblijvend informatie aan

Open training
Training Persoonlijke Kracht

Meld u aan voor één van de cursusdata.Ik meld mij aan voor de Open Training Persoonlijke kracht op: