Voel je fitter, energieker en uitgerust.

 

Wil je graag fit worden? Wil je lang en gezond aan het werk blijven? Leer dan werken met de Fitbit, een van de best gewaardeerde ‘wearables’ van dit moment.

De Fitbit-training

De Fitbit helpt je om je persoonlijke fysieke doelen te realiseren, bijvoorbeeld: minder zitten, beter of meer bewegen en effectiever ontspannen. Het resultaat is dat je je uiteindelijk fitter en energieker voelt.

In deze training leer je werken met de Fitbit Charge 3 en de bijbehorende app. We leggen uit wat de Fitbit precies meet en hoe je je persoonlijke metingen moet interpreteren. We helpen je om je persoonlijke doelen te bepalen en hoe je deze instelt op je Fitbit. Na deze training ben je helemaal klaar om aan je fitheid te gaan werken.

Informatie aanvragen
 • Voor wie?

  Als je fit en energiek wilt worden (of blijven). Als je gezond en efficiënt wilt bewegen en sporten. Als je inzicht wilt in je slaappatroon en graag tips wilt voor verbetering. Als je het leuk en interessant vindt om te werken met een ‘wearable’.

 • Inhoud van de training

  In de training krijg je uitleg over gezond werken, gezond bewegen, gezond slapen en goed herstellen. We vertellen hoe je de Fitbit in de praktijk kan gebruiken en we helpen je om je persoonlijke doelen op de Fitbit in te stellen.

 • Persoonlijk actieplan

  Je maakt een persoonlijk actieplan met haalbare doelen. Dit plan is een houvast voor het snel en effectief realiseren van de gewenste veranderingen.

 • Kleine groepen

  De training is praktisch en intensief. Daarom werken wij met groepen van maximaal 10 deelnemers. Zo is voldoende persoonlijke aandacht en interactie mogelijk.

 • Ervaren trainer

  Deze training wordt verzorgd door een bewegingswetenschapper met veel ervaring in het geven van training en coaching op het gebied van energiemanagement en persoonlijke effectiviteit.

Ervaringen met de training Vitaal met Fitbit

Heldere opbouw van de training en je wordt niet opgejaagd door de tijd. Er was veel ruimte voor persoonlijke vraagstukken..Rabobank
Gezonde mix van praktijk en theorie. Handzame oefeningen, die goed bruikbaar zijn in de praktijk van alle dag.Van Leer
Dit is de eerste training waar ik van het begin tot het eind geconcentreerd en geïnteresseerd ben gebleven!Unilever

Trainingsdetails

Trainingsvorm:
incompany of open inschrijving
Aantal deelnemers:
maximaal 10
Duur:
1 dagdeel
Waar:
Baarn
Kosten:
Open inschrijving: € 345,- p.p. exclusief 21% BTW.
In Company: op basis van offerte
Inclusief:
Fitbit Charge 3 t.w.v. € 149,-

Informatie aanvragen
Vitaal met Fitbit

Vraag vrijblijvend informatie aan

Open training
Vitaal met Fitbit

Meld u aan voor één van de cursusdata.Ik meld mij aan voor de Open Training Vitaal met Fitbit op: